Imprimanta pentru comenzi catre bucatarie

Imprimanta pentru comenzi catre bucatarie

Mai jos gasesti avantajele unui restaurant care foloseste o imprimanta de bucatarie

Imprimanta pentru bucatarie poate fi un instrument foarte util in vederea optimizarii proceselor intr-un restaurant, ea regasindu-se in bucatariile moderne ale restaurantelor si a barurilor care servesc mancare. 

Exemplu: Un ospatar ia comanda si o introduce in programul de vanzare (fie pe tableta, fie pe monitorul touchscreen). In momentul in care introduce o comanda de mancare se va tipari automat pe imprimanta din bucatarie o hartie pe care apare comanda de mancare (felurile de mancare), numele ospatarului si numarul mesei.

​​

  • Avantajul cel mai mare cand se foloseste o imprimanta pentru bucatarie este economisirea de timp. In loc sa noteze pe un biletel cu pixul si cineva sa duca biletelul respectiv la bucatarie, totul functioneaza automat. Cand comanda e gata, ospatarii nu mai trebuie sa isi aduca aminte cine a comandat respectivul fel, deoarece toate detaliile sunt tiparite.

  • Un alt avantaj este reducerea greselilor cu comenzile. Nu mai exista scris de mana indescifrabil, numarul mesei care a facut comanda e trecut pe bon deci comanda ajunge fara batai de cap la cei care au comandat.

 

Imprimanta pentru bucatarie poate fi un instrument foarte util in vederea optimizarii proceselor dintr-un restaurant.​

Suport clienti L-J 08-16:30 V 08-14

0774557823 contact@bannatservice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!