Cititor coduri de bare Arad

Cititor coduri de bare Arad

Un cititor de coduri de bare ( scanner ) este cel mai folosit echipament dintr-un supermarket si nu numai.

Un cititor de coduri de bare are rolul de a scana codul de bare aflat pe etichetele produselor reducand semnificativ timpul emiterii unui bon fiscal.

Un cititor de coduri de bare poate fi:

  • Portabil cu fir - cel mai popular cititor este cel cu fir deoarece poate sta fix in suport dar poate fi luat si in mana cand situatia o impune.

  • Portabil wireless - are aceleasi functionalitati ca si cel cu fir dar are avantajul unui cablu in minus si puteti scana produsele la o distanta mai mare de calculator. Un dezavantaj este ca trebuie incarcata bateria constant.

  • Incastrat in masa - in orice supermarket gasim un scanner incastrat in masa deoarece e cel mai comod si rapid mod de a scana produsele clientilor. Fiind incastrat in masa nu trebuie sa fie manuit de vanzatori. La nevoie exista si un cititor de coduri de bare portabil la indemana.

​​

Unde se poate folosi un cititor de coduri de bare:

  • Magazin alimentar

  • Magazin de haine

  • Orice magazin care comercializeaza produse cu coduri de bare. ​Daca produsele pe care le comercializati nu au coduri de bare, cu o imprimanta de etichete si poate rezolva acest impediment.

  • In anumite domenii unde se vinde un numar mic de produse se poate lega un cititor de coduri de bare direct la casa de marcat. Se tipareste un catalog cu codurile de bare pentru fiecare produs vandut. Astfel la orice vanzare, in loc sa se bata manual la casa se marcat, se scaneaza produsele din catalogul respectiv.

Suport clienti L-J 08-16:30 V 08-14

0774557823 contact@bannatservice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!